Sarıoğlan Zeki Gülistan Bütüner İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0 332 4251366
WEB https://sarioglaniho.meb.k12.tr
Adres : SARIOĞLAN MAH. SARIOĞLAN CAD. NO 21 BOZKIR / KONYA
VİZYON : Sarıoğlan YBO olarak; * Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, * Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; * Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MİSYON : Bizler; * Yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan, * Yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, * Türkiye ve Dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
BAŞARILAR : Futbol, voleybol, kros, resim, halk oyunları, satranç vb. dallarda 25 başarısı bulunmaktadır

Öğretim Şekli :Tekli-Normal
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Kaloriferli, 2+1, 5 katlı 10 daireden oluşan lojman mevcuttur. Sayısı:10
Servis :
Ulaşım : İl ve İlçe merkezinden transit türü araçlarla ulaşım her saat mümkündür. İl merkezinden yaklaşık 1 saat 10 dk, İlçe merkezinden ise yarım saat sürmektedir. Okul ile Konya-Bozkır araçlarının geçiş yeri arası 2 km dir.
Yerleşim Yeri : Sarıoğlan Cad. Sarıoğlan Mahallesi Bozkır/KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 90 km, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :